|
 

Obertes les inscripcions de la Bicicletada de la Festa Major d'Hivern

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 10:47

• A diferència de l'edició anterior, el lloc de sortida serà al carrer de Rafael Casanova al costat de la Societat La Vicentina, on també finalitzarà la prova

El proper diumenge 21 de gener, en el marc dels actes de la Festa Major d’Hivern, tindrà lloc la Bicicletada Popular, organitzada per la Regidoria d'Esports i amb la col•laboració de diferents entitats esportives. El període d’inscripció s'allargarà fins al mateix dia a les 9 h, exepte si les inscripcions (300 places) s'acaben abans, motiu pel qual es recomana apuntar-se com abans millor.

L’esdeveniment és totalment gratuït i està dirigit a tots els ciutadans que ho desitgin, tot i que la organització considera els 6 anys com a edat mínima recomanada per a participar-hi. Tots els participants rebran un entrepà de botifarra com a obsequi. En qualsevol cas, els menors d’edat han de venir acompanyats per una persona adulta. Si no és així, han de portar signada l’autorització de la persona encarregada de la seva tutela en el moment de la inscripció. En cas que s’hagi fet la inscripció a través d’Internet, es podrà signar l’autorització personalment el mateix dia de la bicicletada.

Dos itineraris a triar

Hi haurà un recorregut per als més petits, d’uns 4 quilòmetres aproximadament, i un altre per als adults, d’11 quilòmetres. Els dos itineraris tindran un perfil pla, sense desnivells importants, passant per la llera del riu Llobregat. La sortida, a les 10 h, i l’arribada s'ubicaran al carrer de Rafael Casanova al costat de la Societat La Vicentina.

Les inscripcions es poden fer presencialment al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila (plaça de la Vila, 1), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dilluns a dijous de 16.30 a 18.30 h, o omplint el formulari que es pot trobar al web municipal.

Last update 12.01.2018 | 12:03