|
 

Obertes les inscripcions a la 3a Caminada Solidària

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 09:10
  • La sortida tindrà lloc el proper 18 de febrer

Sant Vicenç dels Horts tornarà a mostrar la seva faceta més solidària i esportiva. L’Ajuntament tornarà a col•laborar amb l’Associació de Temps de Lleure en l’organització de la 3a Caminada solidària 2018 en suport a la investigació contra el càncer infantil, que tindrà lloc el proper 18 de febrer.

L’activitat tindrà un recorregut de 18km pel camí natural de l’anella verda del riu Llobregat, però cada participant pot fer la distància que vulgui. La caminada no és competitiva, i en el seu 7è km passarà per l’estació de tren de Sant Boi. La trobada serà a les 8 h al parc del Mamut Venux, a Sant Vicenç dels Horts, la caminada s’iniciarà a les 9 h.

Per a la inscripció, cal lliurar 5€, i l’aportació és solidària i individual, motiu pel qual cadascú pot fer el donatiu que cregui oportú. Es pot fer efectiva l’alta en aquest enllaç , però també de forma presencial els dies 10 i 11 de febrer, de 10.30 a 13 h, a la carpa que hi haurà a l’entrada situada al camí del riu, accés La Vailet. També és possible inscriure’s del 30 de gener al 15 de febrer a l’entitat (c. Nou 62, 2n 2a), de 20 a 21 h.

Per últim, només cal roba còmoda i adaptada a la temperatura que faci el dia en concret per gaudir de la caminada, amb gorra si fa calor. L’organització recomana portar hidrats de carboni de digestió suau per menjar, ja que es farà una parada per menjar, i molta aigua.

Last update 25.01.2018 | 09:18