|
 

Temporada d'èxits per a la vicentina Aina Ramos amb llançament de javelina

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 11:00
  • L'esportista vicentina ha estat campiona de Catalunya per clubs i segona classificada al Campionat d'Espanya individual, entre altres títols

L’esportista Aina Ramos ha fet una temporada esplèndida en llançament de javelina, amb nombrosos èxits tant a nivell individual com per clubs i amb les seleccions catalana i espanyola. 

Des del mes de febrer i fins a l’actualitat no ha parat d’aconseguir títols en diferents proves que li han permès poder estar convocada amb la Selecció Espanyola.  El 18 de febrer es va proclamar campiona de Catalunya sots-18 amb el seu club, el ISS L’Hospitalet, amb una marca de 41,03 m.

Posteriorment, el 6 de maig, en aquesta ocasió al Campionat de Catalunya absolut, va aconseguir el tercer lloc amb el seu club i a la categoria individual. Només u na setmana més tard, al Campionat d’Espanya a la categoria sots-20, va quedar en segona posició per equips i individual.

Les bones notícies per a la jove vicentina van continuar amb la convocatòria de la Selecció Espanyola a la Copa Ibèrica, la primera setmana de juny, a la localitat portuguesa d’Abrante. I sense temps de descans, el 9 de juny va competir al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Ciudad Real, on va aconseguir la medalla de plata individual i el títol de campiones per seleccions.

Per finalitzar amb aquesta gran temporada, el 23 de juny va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya sots-18, celebrat a Gijón. 

Gran èxits d'aquesta jove promesa vicentina de la javelina, que dia a dia acumula reconeixement a nivell estatal, un fet que no passa desapercebut pels tècnics de la Selecció Espanyola.

Last update 25.07.2018 | 10:16