|
 

La Piscina d'estiu de Sant Antoni - La Blava serà gratuïta pels col·lectius vulnerables durant l'onada de calor del 4 al 7 d'agost

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 14:27
  • L'accés a la piscina està limitat a l’aforament màxim de la instal·lació

Amb motiu de l’actual onada de calor, l’Ajuntament ha establert la gratuïtat de la Piscina d’estiu de Sant Antoni – La Blava pels majors de 65 anys, les dones embarassades, les mares lactants i les persones amb discapacitat empadronades a Sant Vicenç dels Horts. De moment, aquesta mesura s’aplicarà del 4 al 7 d’agost.
La proposta sorgeix arran l’activació de la prealerta del Pla bàsic municipal per onada de calor, ateses les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya i l’Agència de Salut Pública de Catalunya.
Davant l’episodi de calor i temperatures extremes, Protecció Civil aconsella hidratar-se sovint i evitar el carrer en les hores de màxima insolació. La hidratació ha de ser especialment freqüent en els col·lectius més vulnerables, com persones amb malalties cròniques, mainada i gent gran, encara que no tinguin sensació de set. En cas de tenir familiars o veïns que viuen sols, cal visitar-los i assegurar-se que s’hidraten.

Abonats de la Targeta Blava

D’altra banda, les persones que tinguin Targeta Blava també podran accedir a la piscina sense pagar del 4 al 7 d’agost.
En qualsevol cas, l’accés a la piscina està limitat a l’aforament màxim de l'equipament, que és de 800 persones.

 

Last update 03.08.2018 | 14:36