|
 

Tot a punt per la 8a edició de la Festa de l'Esport Vicentí

Dimarts, 18 de setembre de 2018 a les 08:34

El remodelat poliesportiu Sant Josep acollirà per primera vegada una edició d'aquet acte emotiu i de reconeixement als esportistes vicentins

El poliesportiu Municipal Sant Josep acollirà la vuitena edició de la Festa de l'Esport Vicentí – Acte de reconeixement 2018, el divendres 21 de setembre de juliol a les 20.30 hores.

Es tracta d’un acte especial, molt emotiu, per guardonar els esportistes vicentins que ens representen arreu de la comarca, del país i fins i tot, a escala internacional.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts vol retre un homenatge als esportistes que competeixen de forma individual o en esports d’equip. A la festa de l’esport vicentí hi prendran part esportistes grans, petits; practicants dels esports estrella i dels denominats minoritaris, i també vicentins que militen a clubs d’altres poblacions. Tots units sota un denominador comú: l’esport i Sant Vicenç dels Horts.


Visita a les instal·lacions

d 19 a 20.15 h, hi haurà portes obertes per veure les millores que s'han portat a terme en la darrera fase de les obres al poliesportiu: construcció dels nous vestidors, sortides d'emergència i sortides de fum en cas d'incendi. També s'hi ha instal·lat calefacció i un espai poliesportiu al costat de la pista annexa.

A hores d'ara manca per finalitzar l'adequació del pàrquing, així com les baranes de la zona de grades per tal de complir la normativa actual.

Last update 18.09.2018 | 10:08