|
 

La 15a BaixCicletada arriba a Sant Vicenç dels Horts

Dimecres, 26 de setembre de 2018 a les 14:57

Diumenge 30 de setembre, ciclistes de diversos municipis del Baix Llobregat, de totes les edats, pedalaran fins al Parc de Torreblanca

Sant Vicenç dels Horts es converteix en el vuitè municipi del Baix Llobregat participant a La BaixCicletada. L’esdeveniment busca promoure l’ús de la bicicleta i és una de les activitats destacades de la Setmana Europea de la Mobilitat. La 15a edició de La BaixCicletada incorpora com a nova sortida plaça de la Vila de Sant Vicençs dels Horts, a les 10 h. Les altres duess sortides són al parc de la Marquesa de l’Hospitalet i a la plaça de Catalunya de Sant Boi.

La BaixCicletada és oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir de 8 anys. A l’arribada al Parc de Torreblanca, se sortejaran quatre bicicletes elèctriques entre tots els participants. A més, h haurà activitats d’animació i avituallament.

L’itinerari és d’uns 15,2 km des de Sant Vicenç dels Horts. Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans de l’inici o bé mitjançant el formulari web .

Podeu consultar l’itinerari de la BaixCicletada al document adjunt.

Last update 27.09.2018 | 10:51