|
 

Roger Ordoño i Hasna Bahom, les millors marques de la Cursa de 10 km

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 14:05

• Un total de 500 atletes participen a la 10a Cursa de 10 km de Sant Vicenç dels Horts, amb els dorsals exhaurits des de dimecres.

Roger Ordoño i Hasna Bahom han estat els vencedors de la 10a edició de la Cursa dels 10 km de Sant Vicenç dels Horts. La cursa va comptar amb 500 participants, amb els dorsals exhaurits.

L’atleta local Roger Ordoño va revalidar la victòria de l’any passat, tot i que els primers quilòmetres de la cursa van estar encapçalats per un dels altres favorits, Marc García. Ordoño va fer un canvi de ritme a la meitat de la carrera que li va permetre passar al capdavant fins a arribar a la meta amb un temps de 35 min 32 seg.
La segona posició va ser per Marc García, amb 35 min 50 seg, i el tercer classificat va ser Albert Sasot, amb un temps de 36 min 57 seg.

Pel que fa a la classificació femenina, Hasna Bahom es va imposar sense problemes amb un temps de 41 min 01 seg. La segona classificada va ser Cristina Solé, amb 42 min 34 seg, i la tercera posició va ser per a Laura Teruzzi, amb 46 min 23 seg.

El participants van poder comptar amb el servei de quatre llebres, amb l’objectiu de facilitar millorar les seves marques (45, 50, 55 i 60 minuts). A més, cada corredor/a va rebre una bossa amb obsequis, entre ells una jaqueta esportiva Joma.

En aquest enllaç , podeu consultar el temps i la classificació de totes les persones que van participar a la cursa, ja sigui la classificació general com les categories femenina i masculina.

La cursa també va tenir en compte el planter, i els més joves van participar en les curses infantils. En conjunt, amb l’alumnat des del cicle inicial fins a 2n de batxillerat, diumenge van córrer a Sant Vicenç dels Horts prop d’un miler d’esportistes.

Last update 13.11.2018 | 12:42