|
 

Torneig triangular de futbol en favor de 'Cap infant sense joguina'

Divendres, 21 de desembre de 2018 a les 14:28

• L’esdeveniment està organitzat per la Unió Esportiva, l’Atlètic Vicentí i la Penya Barcelonista

Tres clubs esportius de Sant Vicenç dels Horts s’han unit per organitzar un torneig de futbol solidari. Es tracta de la Unió Esportiva, l’Atlètic Vicentí i la Penya Barcelonista, que d’aquesta manera volen col·laborar amb la campanya ‘Cap infant sense joguina’.

La competició solidària se celebrarà el 30 de desembre, de 12 a 15 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana. L’objectiu és animar al públic a portar joguines noves, no sexistes i no bèl·liques. Una altra manera de col·laborar serà participar a la rifa solidària, que sortejarà diferents regals, com ara samarretes signades del Barça, l’Espanyol i la Federació Catalana. Els diners que es recaptin amb la rifa es destinaran a comprar joguines. L’esdeveniment compra amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Federació Catalana de Futbol.

La campanya ‘Cap infant sense joguina’ està organitzada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, Ràdio Sant Vicenç i Creu Roja. Enguany s’adreça a 186 infants de Sant Vicenç dels Horts i, de moment, porta recollides més de 334 joguines.

Last update 21.12.2018 | 14:44