|
 

Obert el termini d'inscripcions a la 4a Caminada Solidària de l'Associació Temps de Lleure

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 12:00

• L’activitat es farà 17 de febrer i sortirà a les 9 h del Parc del Mamut Venux

Sant Vicenç dels Horts tornarà a mostrar la seva faceta més solidària i esportiva el 17 de febrer, amb la 4a Caminada solidària de l’Associació Temps de Lleure en suport a la investigació contra el càncer infantil.

L’activitat tindrà un recorregut de 16 km pel camí natural de l’anella verda del riu Llobregat, però cada participant pot fer la distància que vulgui. La caminada no és competitiva. La caminada començarà a les 9 h al Parc del Mamut Venux.

La inscripció té un preu mínim de 5 euros, tot i que es poden fer aportacions superiors. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç i també de forma presencial el 10 de febrer, de 10.30 a 13 h, a la carpa que hi haurà a l’entrada situada al camí del riu, per l’accés de La Vailet. També és possible inscriure’s-hi del 5 al 14 de febrer a la seu de l’entitat (c. Nou 62, 2n 2a), de 20 a 21 h.

Durant la caminada es farà una parada per menjar, així que l’organització recomana portar hidrats de carboni de digestió suau i aigua. També cal vestir roba còmoda i adaptada a la temperatura que faci.

 

Last update 05.02.2019 | 11:57