|
 

Sant Vicenç dels Horts celebra el primer Torneig Cruyff Court 6 vs 6

Dilluns, 25 de febrer de 2019 a les 12:50
  • El pròxim 23 de març tindrà lloc el torneig escolar a la nova pista “Cruyff Court”, situada al carrer Cadis

L’alumnat de 6è de primària de les escoles de Sant Vicenç dels Horts pot participar al primer Torneig Cruyff Courts 6 vs 6. Aquest campionat tindrà lloc el dissabte 23 de març, de 15 a 21 h, a la pista Cruyff Court Ronald Koeman, al carrer Cadis. Els guanyadors competiran contra els millors equips en l’àmbit regional i nacional en categoria masculina i femenina. En algunes ocasions també s’ha celebrat el torneig Cruyff Courts 6 vs 6 internacional que connecta Cruyff Courts de tot el món.

Els equips guanyadors del torneig local del 23 de març es classificaran per participar en les semifinals catalanes del 21 d’abril. Posteriorment, els guanyadors i guanyadores de les semifinals participaran en les finals masculina i femenina a Igualada, el 20 de maig.

El lema del campionat Cruyff Courts 6 vs 6 és “Respecta als altres” , ja que el respecte és una de les 14 regles de Johan Cruyff. Tots els participants han de demostrar que es tracten amb respecte dins i forma del camp, per aquest motiu firmaran la bandera del “Respecte” i es donaran la mà. A més, a cada torneig es lliurarà el premi al respecte a l’equip de nois i noies que hagin demostrat joc net.

La pista de futbol a l’aire lliure Cruyff Court Ronald Koeman de Sant Vicenç dels Horts es va obrir el passat 16 de gener al carrer Cadis, fruit d’un conveni entre la Fundació Johan Cruyff i l’Ajuntament. Es tracta d’un petit camp de futbol d’ús lliure per fomentar l’esport entre infants i joves i, a través d’aquesta activitat, inculcar valors com la responsabilitat, la superació personal, la integració, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables, per evitar el sedentarisme i prevenir l’obesitat infantil.

Inscripcions
Les inscripcions al Torneig Cruyff Courts 6 vs 6 es tramitaran mitjançant els mestres d’Educació Física de les escoles de Sant Vicenç dels Horts. Per realitzar les inscripcions caldrà lliurar les fitxes d’inscripció correctament emplenades i signades pels pares/mares o tutores legals abans del 15 de març. És obligatori que els jugadors siguin companys de classe a l’escola i no companys d’un club de futbol, ja que es tracta d’un torneig escolar. Els equips hauran d’estar formats per un mínim de sis membres.

 

Last update 20.03.2019 | 13:42