|
 

L'Ajuntament ofereix un servei de salut podològica a la gent gran de la Vinyala - Poble Nou

Divendres, 8 de novembre de 2019 a les 20:01
  • Es tracta d'un servei finançat pel departament de Gent Gran del consistori, sorgit del procés participatiu que es va realitzar al barri de la Vinyala - Poble Nou

La Junta de Govern ha aprovat la licitació del contracte per donar continuïtat al servei en l’especialitat de podologia, destinat a les persones de més de 65 anys que ho necessitin. El servei de podologia, totalment gratuït per a la gent gran, va sorgir d’una demanda feta per la ciutadania en el procés participatiu que es va realitzar al barri de la Vinyala - Poble Nou, i s’adreça a les persones majors de 65 anys i empadronades a aquests barris.

L’objectiu general d’aquest servei és garantir que el col·lectiu de la gent gran tingui l’opció de poder millorar la seva qualitat de vida, disposant d’un servei de podologia a les instal·lacions del Casal d’Avis de La Vinyala. El servei s’ofereix de gener a juny i d’octubre a desembre, els dijous de cada setmana durant 6 hores, i el porta a terme una persona diplomada en podologia. La contractació pública es fa per un import màxim de 16.173,30 € (IVA no inclòs) i per un període de dos anys.

Mireia Vergés, regidora de Gent Gran i de la Vinyala – Poble Nou, ha explicat que «no només ens preocupa que la gent gran gaudeixi dels millors serveis possibles per garantir un envelliment saludable, sinó que ho fem sempre escoltant i fent realitat les demandes socials que ens fan. Som un govern proper, atent i sensible a les reclamacions de la ciutadania».

 

Last update 08.11.2019 | 22:16