|
 

El ple municipal votarà l'aprovació definitiva del Pressupost i les ordenances fiscals per al 2016

Dimecres, 16 de desembre de 2015 a les 13:31
  • La sessió abordarà també, entre d'altres punts, la concessió de la gestió de la zona blava a l'empresa SABA i les bases per contractar tres persones amb Plans d'Ocupació de l'AMB
  • El Ple municipal serà dijous a les 19 h a la Casa de la Vila. S’emetrà en directe a la Televisió Local (canal 21) i a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM, www.radiosvh.info i app)

Al Ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts d’aquest mes de desembre es votarà l’aprovació definitiva del Pressupost per al 2016 amb un import de 28.653.560 euros, equilibrat en ingressos i despeses, i que destina més recursos a polítiques socials i d'ocupació. Més del 60% d'aquest pressupost és despesa compromesa per a prestacions bàsiques, mentre que la resta respon al programa de govern amb els seus tres eixos: ocupació, acció social i educació.

Pel que fa a les ordenances fiscals, es congelen les taxes i els impostos, amb l'excepció dels que s'han d'adaptar a normativa. Per tant, es mantenen les bonificacions amb l'eliminació de la taxa d'obertura d'activitats econòmiques, les exempcions de pagar ocupació de domini i ús d'instal•lacions públiques per a entitats sense afany de lucre i la borsa de 185.000 euros d'ajuts socials per pagar l’IBI.

En el ple també es portarà a aprovació el contracte de gestió de la zona blava amb SABA Aparcamientos SA. Finalment, es donarà compte de les bases per la convocatòria d'un Pla d'Ocupació per a la selecció de tres persones de diferents especialitats (participació, educació i treball familiar) dins del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials que impulsa l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El Ple municipal serà el dijous 17 de desembre, a les 19 h a la Casa de la Vila. S’emetrà en directe a la Televisió Local (canal 21) i a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM, www.radiosvh.info i app per a dispositius mòbils Android i iOS).

Podeu consultar l’ordre del dia del Ple clicant aquí

Last update 16.12.2015 | 13:54