|
 

El Ple abordarà aquesta tarda la tarifació social en les quotes de les escoles bressol municipals a partir del proper curs

Dijous, 19 de maig de 2016 a les 11:26
  • Un altre dels punts destacats serà la moció en defensa de les polítiques de lluita contra la pobresa energètica i l’emergència habitacional
  • La sessió plenària tindrà lloc aquest dijous a les 19 h a la Casa de la Vila i s’emetrà en directe a Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM i www.radiosvh.info ) i a la TV Local (canal 21)

El Ple municipal d’aquest mes de maig debatrà la modificació de l’ordenança fiscal que regula el preu públic per a la prestació de serveis a les escoles bressol municipals, implementant la tarifació social a partir del proper curs, facilitant l’accés de les famílies a gaudir d’aquests serveis amb l’establiment de trams de quotes en funció de les rendes familiars.

Un altre dels punts destacats serà l’aprovació del nomenclàtor d’un carrer (carrer Aracena) del barri de Sant Josep, i un carrer (carrer del Torrent Isbert) i una plaça (plaça de les Olives) del barri de Sant Antoni. Pel que fa a la plaça, la proposta és una iniciativa d’una classe de l’Escola Sant Antoni que ha elaborat un projecte educatiu amb aquesta finalitat. També es porta a la sessió plenària la modificació de crèdit del pressupost de despeses d’aquest 2016 per posar en marxa el projecte de renovació de la xarxa del clavegueram del carrer d’Albacete, al barri de Sant Josep. Es tracta d’una inversió d’1,5 milions d’euros.

En l’apartat de mocions, destaca la proposta de Junts x Sant Vicenç, SVH-Sí Puede, PSC, ICV-EUiA i la regidora no adscrita, per a què de l’Ajuntament impulsi les iniciatives previstes en la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, aprovada per unanimitat en el Parlament de Catalunya i fruit d’una iniciativa legislativa popular. Aquesta normativa ha estat suspesa pel Tribunal Constitucional, arran d’un recurs presentat pel govern de l’Estat espanyol. A més a més, es continuarà impulsant accions per evitar desnonaments per impagament d’hipoteca o de lloguer, i buscar mecanismes de segona oportunitat per cancel·lar deutes concrets per habitatge habitual.

Last update 19.05.2016 | 11:41