|
 

L'Ajuntament convoca un minut de silenci en solidaritat amb les víctimes de l'atemptat d'ahir a Niça

Divendres, 15 de juliol de 2016 a les 09:59
  • El minut de silenci es guardarà a les 12 del migdia, davant de tots els edificis municipals

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha convocat a les 12 h un minut de silenci davant de tots els edificis municipals, com a mostra de condol i de solidaritat amb les víctimes de l’atemptat d’ahir a la nit a Niça, en el qual han mort 84 persones i 18 més es troben ferides en estat crític. L’atac va tenir lloc a la turística avinguda Promenade des Anglais, que hi ha arran de mar a la ciutat, on s’estava celebrant la festivitat del 14 de juliol, la festa nacional francesa, quan, al voltant de les 22.30 h, un camió circulant a 80 kilòmetres per hora ha envestit a la gent.

L’atacant, que conduïa fent ziga-zagues i disparava trets a la gent, no ha aturat el seu camió fins 2 quilòmetres més endavant, quan ha estat abatut a trets per les forces de seguretat. Al balanç de ferits greus hi cal sumar també una cinquantena de ferits més de diversa consideració hospitalitzats i altres 120 persones que van rebre atenció en el lloc de l'atemptat.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts se sumarà, així, a la crida feta per l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya per fer un minut de silenci avui a les 12 h, davant la porta dels consistoris, per manifestar el condol a la ciutadania francesa, als afectats i familiars de les víctimes de la massacre i, alhora, per condemnar enèrgicament aquest acte terrorista.

Last update 15.07.2016 | 10:03