|
 

La Vaga Feminista del 8 de març, activitat destacada del Dia Internacional de la Dona

Dijous, 1 de març de 2018 a les 13:01
  • L'Ajuntament participarà en diverses activitats durant el mes de març, amb la jornada del dijous 8 a l'epicentre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts participarà en l’organització dels actes del Dia Internacional de la Dona que se celebraran al municipi. En aquest sentit, la Vaga de Dones del dia 8 serà l’activitat més destacada, i s’organitzarà una quedada per anar-hi: a les 16 h a l’estació de FGC de Sant Vicenç. Hores abans, a les 12 h, es farà la lectura del manifest de la jornada a la plaça de la Vila.

Però dies abans ja es faran activitats prèvies, com el Sopar del 8 de març, que tindrà lloc el dissabte 3 a les 21 h al Mesón Ramiro, i la xerrada “La bretxa salarial de les dones”, a càrrec de Daniel Robles de Dona’t Vida , que es farà el dimarts 6 a les 18 h a la Biblioteca Municipal Les Voltes.

La jornada del 8 de març no acabarà el dijous amb la Vaga Feminista. L’endemà, el divendres 9 l’Hora del Conte se centrarà en les ‘Superdones de la història’, a càrrec de Calidoscopi Cultura (18 h, a Les Voltes). A continuació, el dimarts 13 es farà la cloenda del programa formatiu per a l’ocupació ‘Valora’t, entrena’t i lidera el teu projecte Dona, un pas més. El fem amb tu’, amb lliurament de diplomes a les participants (17 h, a Les Voltes).

Per últim, el 21 de març es farà un cinefòrum amb el documental ‘Encorades’, en el qual aplinistes i escaladores catalanes acostaran l públic a la seva passió per la muntanya. Aquesta activitat tindrà lloc a les 20 h, a la Sala Xica de La Vicentina, a càrrec del Club Excursionista de Sant Vicenç.

Frases cèlebres

  • Més enllà d'aquestes activitats, durant la commemoració del Dia Internacional de la Dóna, es podran llegir frases cèlebres pronunciades per dones com Maria Mercè Marçal i Serra, Maria Aurèlia Capmany i Farrés, Montserrat Abelló i Soler i Virginia Woolf. Es podran trobar aquestes frases en diferents punts informatius del municipi, així com a les xarxes socials.
Last update 07.03.2018 | 11:07