|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat d'una dona per violència masclista a Tarragona

Dilluns, 26 de març de 2018 a les 20:53

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts condemna de forma enèrgica l’assassinat d’una dona per violència masclista a Tarragona. La víctima presentava símptomes d’haver estat asfixiada, en el moment de ser localitzada en un habitatge aparentment abandonat, amb pintades a la façana.

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge al matí un home, presumpte autor des fets, del qual es desconeix la seva relació amb la víctima.

L’Ajuntament expressa el seu sentit condol a la família de la víctima i mostra el seu rebuig a qualsevol tipologia de violència masclista. El consistori recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Servei d’Atenció a la Dona ‘A prop teu’ (SIAD), un espai on se les acull i reben tot tipus de suport i ajuda. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

Last update 26.03.2018 | 20:55