|
 

Obertes les inscripcions per a la 7a edició de la CaCo de Sant Vicenç dels Horts

Dilluns, 14 de maig de 2018 a les 14:15

• La prova esportiva se celebrarà el 27 de maig, amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones, i les inscripcions es poden efectuar per internet o presencialment

El proper 27 de maig, amb motiu del Dia Internacional de la Salut de les Dones, tindrà lloc la 7a edició de la CaCo (caminar i córrer) de Sant Vicenç dels Horts, dirigida a dones de totes les edats. Les inscripcions es poden fer per internet, a www.svh.cat/igualtat i xipgroc.cat, i, presencialment, al Complex Esportiu Municipal Sant Vicenç dels Horts – Piscina Montserrat Canals (carrer del Claverol, 2-4), i al SIAC (Plaça de la Vila, 1). 

El termini finalitzarà el 16 de maig, a les 19 h (presencialment al CEM) i a les 23.59 h (via on-line)

Com cada any, la CaCo consta de dues proves: a les 9 h, hi haurà la prova infantil, d’1 km, i a les 9.45 sortirà la CaCo per a adultes, de 5 km. La sortida i arribada serà a la Pista Polivalent Municipal de Francesc Macià. Posteriorment hi haurà sorteig de regals, lliurament de premis, balls i massatges per a les participants.

Adjuntem enllaç a les inscripcions a la cursa

Cursa de 5 km

Cursa   d'1 km


Entrenaments

Des del 7 d’abril i fins al 26 de maig, l'Ajuntament organitza entrenaments per preparar la CaCo. les sessions, a càrrec de les integrants d’Espai De Corredores (EDC), són els dilluns, a les 19.30 h, al Camp de Futbol Municipal La Barruana i els dissabtes, a les 9 h, a l'entrada del riu de la carretera de Sant Boi (a l’altura del carrer d’Àngel Guimerà).

La CaCo està organitzada per la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i compta amb la col•laboració de la Diputació de Barcelona, CEM Sant Vicenç dels Horts - Piscina Montserrat Canals, la Taula d’Igualtat i Espai de Corredores (EDC).

Ell reglament es pot consultar en els documents adjunts d'aquesta notícia.

Last update 15.05.2018 | 13:41