|
 

L'Ajuntament condemna l'assassinat d'una dona a Barcelona, presumptament per violència masclista

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 13:37
  • Els fets van passar dilluns al domicili de la parella, al districte de Sants-Montjuïc. Els Mossos d’Esquadra han detingut el marit de la víctima com a presumpte autor del crim.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts condemna l’assassinat d’una dona de 78 anys al districte barceloní de Sants-Montjuïc. Els Mossos d’Esquadra han detingut el seu marit, un home de 82 anys, com a presumpte autor del crim. Els fets van passar dilluns al domicili del matrimoni i va ser el fill de la parella qui va avisar la policia. En arribar al lloc, els agents van constatar que la dona havia mort a ganivetades i l’home es trobava ferit greu, també per arma blanca.
El consistori expressa el seu sentit condol a la família de la víctima i mostra el seu rebuig a qualsevol tipus de violència masclista. L’Ajuntament recorda que totes les dones que es troben en situació de violència masclista tenen al seu abast el Servei d’Atenció a la Dona ‘A prop teu’ (SIAD), un espai on se les acull i reben tot tipus de suport i ajuda. A més, l'Institut Català de la Dona disposa d'un telèfon d'atenció les 24 hores del dia, gratuït i confidencial per atendre les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones: 900 900 120.

 

Last update 08.08.2018 | 13:39