|
 

Vine a conèixer les entitats de lleure i cultura de la ciutat!

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 10:25
  • El dissabte 19 d’octubre el Parc de la Foneria acollirà diverses activitats organitzades per les associacions amb l’objectiu de donar a conèixer la seva missió i valors

Les entitats que promouen el lleure socio-educatiu i la cultura popular de Sant Vicenç dels Horts organitzen una nova edició de l’Expolleure, el proper dissabte 19 d’octubre, d’11 a 20 h al parc de la Foneria. Les associacions que participaran són la Colla d’Àngels Diabòlics, l’Espai Jove La Capella, la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç dels Horts, el CE Flor de Neu, Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, els Carallots de Sant Vicenç dels Horts, l’AJ Centro Amigos, el CIJ El Quijote i la Fundació Bayt Al-Thaqafa.

Les associacions organitzaran diverses activitats lúdiques dirigides a infants i joves per tal de visibilitzar la tasca que duen a terme i donar a conèixer la seva missió i valors. La jornada també s’enfoca com un espai on les entitats es poden dirigir directament als veïns i veïnes i aconseguir que persones noves s’animin a formar part de les associacions. La regidora de regidora de Joventut i Infància, Maria Peláez, ha explicat que «la tasca de les entitats de la ciutat és cabdal i promourem els projectes i iniciatives necessaris per a promocionar-les, que més persones les coneguin i fomentar que l’associacionisme continuï gaudint de bona salut i treballant per la cohesió i fer ciutat».

Les activitats s’iniciaran a les 11 h i durant el matí s’allargaran fins les 13 h. Després de dinar es reprendran els actes, entre les quals destaquen una xocolatada (17.30 h), un ball dels gegants (19.30 h) i una tabalada i correfoc (20 h), que posarà punt i final a la jornada.

Last update 10.10.2019 | 10:29