|
 

El govern destina 30.000 euros a donar suport als i les alumnes d'estudis postobligatoris

Dilluns, 14 d'octubre de 2019 a les 12:25
  • L’Ajuntament resol la convocatòria de subvencions individuals per continuar els estudis més enllà de l’ESO, i obre una nova convocatòria per a entitats que realitzin projectes de suport a l’alumnat

El consistori referma el compromís amb l’èxit educatiu dels i les joves de Sant Vicenç dels Horts, i aquest curs ha posat en marxa dues convocatòries d’ajuts encaminades a aquest sentit. La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que «des del govern volem donar suport als i les joves que vulguin seguir formant-se més enllà de l’Educació Secundària Obligatòria, perquè creiem que la formació és un dels factors més rellevants a l’hora d’apoderar-se i afrontar el repte de la transició cap al món laboral».

Per una banda, la Junta de Govern ha aprovat una nova convocatòria d’ajuts per a les entitats socieducatives del municipi que duguin a terme programes d’orientació i acompanyament a joves en situació socioeconòmica desafavorida i que estiguin cursant estudis postobligatoris. Les entitats poden rebre un ajut de fins a un màxim de 7.500 euros, en funció dels joves atesos.

L’ajut es va convocar per primer cop el curs 2016-2017. Durant els tres cursos, a través dels projectes d’acompanyament a joves que duen a terme entitats com La Fundació Trab-Or, la Fundació Maria Auxiliadora o la Fundació Bayt Al-Thaqafa, 89 joves del municipi s’han beneficiat d’aquesta convocatòria.

Aquesta convocatòria es complementa amb la d’ajuts individuals per a la continuïtat educativa postobligatòria, que es va resoldre el 30 de setembre i anava destinada al finançament de diverses despeses de les i els alumnes matriculats en el primer curs d’estudis postobligatoris durant aquest curs.

Last update 14.10.2019 | 18:47