|
 

Participa al VII Concurs de diorames ràpids de Playmobil!

Dijous, 9 de gener de 2020 a les 11:45
  • Crea la teva escena amb els divertits clics durant la Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica i opta a premis de fins a 100 euros

Si ets fan del joc de Playmobil tens una cita ineludible durant la 36a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica de Sant Vicenç dels Horts. Arriba la setena edició del Concurs de diorames ràpids de Playmobil, organitzat per l'entitat Clicksparty amb el suport de l’Ajuntament, una iniciativa que busca potenciar la creativitat i la participació d’infants i joves. Serà el 25 de gener, poden participar-hi els infants i joves d'1 a 16 anys, tot i que es contempla la col·laboració de persones adultes en l’elaboració dels diorames, però no es permet que les persones majors d’edat en facin el muntatge. Els i les participants competiran en dues categories diferents: d’1 a 11 anys i de 12 a 16 anys; i s’optarà als següents premis:

- 1er premi : Material de playmobil valorat en 100€
- 2on premi : Material de playmobil valorat en 50€
- 3er premi : Material de playmobil valorat en 25 €
Tots les persones participants tindran un premi de consolació.

Els i les participants hauran de muntar el diorama de 9.30 a 11 h. Els diorames estaran exposats al públic el mateix dissabte fins a les 21h i el diumenge 26 de gener fins a les 18 hores, a la carpa situada a la plaça de l’Ateneu. El jurat estarà composat per dues persones de l’ Associació Clicksparty, que valoraran els diorames i emetran un veredicte el diumenge a les 19.30 h a l’estand institucional de la plaça de la Vila.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç i descarregar el formulari d’inscripció aquí . S’haurà de lliurar al Servei Integral d’Atenció Ciutadana (SIAC), ubicat a la planta baixa de la Casa de la Vila. Cal demanar cita prèvia al telèfon 900 111 656 o través de l’APP de Ajuntament Sant Vicenç dels Horts .

Last update 09.01.2020 | 11:48