|
 

Qualitat Ambiental

Consulta de la qualitat de l'aire

Consulta els nivells de qualitat de l’aire,  els informes i balanços de qualitat de l’aire per anys que es mesuren a les estacions automàtiques i manuals de control de la contaminació de l’aire instal·lades a Sant Vicenç dels Horts.

La informació i les dades ambientals mostren dades provisionals que es troben en procés de validació, per tant, poden no ser correctes com conseqüència del manteniment o anomalies del funcionament.

Per fer la consulta cal entrar al link de les dades de la qualitat de l'aire. Després, per trobar les nostres estacions de forma geogràfica en el mapa, primer cal clikar l’etiqueta de “Filtres” (a la part superior esquerra de la pantalla) , tot seguit, a la casella “Tria una zona del municipi” s’ha de triar l'opció de l'Àrea de Barcelona i a continuació, a la casella Tria un municipi, cal seleccionar  Sant Vicenç dels Horts.

El control del nivell d'exposició a camps electromagnètics

El projecte de la Governança Radioelèctrica té un doble objectiu:

- d'una banda, que la ciutadania pugui gaudir de serveis de qualitat de veu i dades en mobilitat, per tal de poder desenvolupar les seves activitats socials i econòmiques,

- el desplegament d'antenes de telefonia mòbil, necessari per poder oferir aquests serveis, sigui suficient, ordenat i respectuós amb les persones i amb el medi ambient.

El control del nivell d'exposició a camps electromagnètics de radiofreqüència, tots els nivells mesurats, tant pels equips fixos de mesura contínua de la xarxa SMRF com pels equips portàtils, són públics i es poden consultar al lloc web de la Governança Radioelèctrica: http://governancaradioelectrica.gencat.cat

Fonts: Generalitat de Catalunya.

 

Last update 28.03.2017 | 01:56