|
 

El Poliesportiu Sant Josep realitzarà tasques de neteja i desinfecció del circuit d'aigua de les dutxes

Dijous, 12 de setembre de 2019 a les 11:56
  • Es tracta d’un procediment rutinari per garantir la perfecta higiene i salubritat de la instal·lació, i provocarà que es tanquin durant unes setmanes

Les dutxes del Poliesportiu Sant Josep estaran fora de servei entre quinze dies i un mes, atès que s’han iniciat unes tasques de neteja i desinfecció. La instal·lació passa rutinàriament controls d’higiene i salubritat en compliment de la normativa vigent, i en un d’aquests controls es va detectar bactèria de la legionel·la en un nivell superior al límit establert per la legislació. Tot i que el tipus de legionel·la trobat no acostuma a derivar en casos de legionel·losi, s’ha decidit de manera preventiva tancar el circuït d’aigua de les dutxes de l’equipament.

En aquest temps el departament de Salut de l’Ajuntament higienitzarà les instal·lacions, desinfectant els circuits d’aigua i revisant tota la instal·lació, des de les dutxes fins els acumuladors. Un cop acabin les tasques i es facin les analítiques corresponents per garantir els nivells d’higiene i salubritat, les dutxes tornaran a posar-se en funcionament amb total normalitat.

Last update 12.09.2019 | 20:14