|
 

El dilluns 28 d'octubre, vine a donar sang!

Dimarts, 8 d'octubre de 2019 a les 08:33
  • La plaça de la Vila serà la seu d'una nova jornada solidària de donació de sang a Sant Vicenç dels Horts. Per donar sang només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. Per a més informació, podeu visitar el web www.donarsang.cat

Novament Sant Vicenç dels Horts s’implica activament en la campanya de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits, que compta amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament. Per tot plegat, la plaça de la Vila acollirà una nova jornada de donació de sang el proper dilluns 28 d'octubre.

Aquells que ho desitgin podran donar sang de les 10 a 14 hores i de les 17 a les 21 hores. Per fer-ho, només cal tenir entre 18 i 65 anys i pesar un mínim de 50 quilos. A més, es recorda que es pot donar sang fins a tres vegades l’any en el cas de les dones i fins a quatre en el dels homes. A la unitat del Banc de Sang i Teixits també es facilitarà informació sobre la donació (òrgans, cordó, plasma...) a aquells que ho requereixin.

Amb aquesta campanya, el Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament van de la mà per sensibilitzar la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit, atreure nous donants i aconseguir, així, un important nombre de donacions durant les successives jornades.

L'Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes a participar activament el proper dilluns 28 d'octubre d’aquesta donació solidària de sang.

Last update 08.10.2019 | 13:36