|
 

Sant Vicenç aconsegueix 91 donacions de sang durant la Mostra

Dimecres, 29 de gener de 2020 a les 17:43
  • El dissabte 25 de gener el dispositiu del Banc de Sang i Teixits va aconseguir un rècord de donacions per part dels veïns i veïnes

Sant Vicenç dels Horts va acollir el passat 25 de gener una nova jornada solidària de donació de sang. A l’acte, organitzat pel Banc de Sang i Teixits, van participar un centenar de persones de les quals 91 van poder donar sang. Gràcies a totes les donacions s’ha aconseguit incrementar els recursos pels pacients que en necessiten.

Amb aquesta campanya, que va suposar un rècord de donació durant la Mostra, també es va poder sensibilitzar a la població sobre la necessitat de convertir la donació de sang en un hàbit i informar els veïns i veïnes sobre la donació d’òrgans, cordó i plasma entre d’altres.

Per a Maria Peláez, regidora de Salut, campanyes solidàries de donació de sang com aquestes «permeten que la població prengui consciència que un acte senzill que es pot fer en pocs minuts pot salvar vides». Pel que fa als resultats aconseguits al municipi, la regidoria celebra «que Sant Vicenç dels Horts segueixi sent solidària» i fa una crida a seguir incrementant aquestes xifres en les properes edicions.

Last update 29.01.2020 | 17:45