|
 

Es posposen les visites programades als ambulatoris per donar prioritat a les urgències

Divendres, 13 de març de 2020 a les 08:45
  • Els CAPs El Serral i Vila Vella es posaran en contacte amb els veïns i veïnes per reprogramar les cites d’aquí dues setmanes

Les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya s’encaminen a controlar el contagi del coronavirus i sobretot no col·lapsar el sistema sanitari. Per aquest motiu una de les decisions que s’ha pres és que els Centres d’Atenció Primària anul·lin les visites programades i les proves complementàries i les reprogramin a partir de finals de mes, quan passin les dues setmanes preventives. D’aquesta manera, es pretén reduir l’afluència de gent que vagi als CAPs i alliberar els equipaments per poder fer front a eventuals urgències.

Així, els i les professionals mèdics es posaran en contacte amb la ciutadania que tingués visita per reprogramar la cita, a la vegada que es demana que abans d’anar a l’ambulatori les persones truquin al 061 per determinar si la visita és justificada o pot esperar. Al web del departament de Salut de la Generalitat trobareu tota la informació sobre el coronavirus, i a l ’apartat web de l’Ajuntament també hi trobareu les mesures determinades per l’alcalde per tal de prevenir el contagi.

Last update 13.03.2020 | 11:47