|
 

Es crea una xarxa de suport per atendre la ciutadania més vulnerable

Divendres, 20 de març de 2020 a les 13:29
  • ‘Sant Vicenç En Xarxa’ connecta les persones que requereixen ajuda amb un grup de voluntariat del seu entorn
  • Per fer-se voluntari/-ària, cal inscriure’s al  formulari  en línia, trucar al 648 195 954 o enviar un correu a santvicencenxarxa@gmail.com

El confinament davant de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 està afectant sobretot a les persones grans i als col·lectius més vulnerables. Per això, una quinzena d’entitats i associacions veïnals de Sant Vicenç dels Horts amb el suport de l’Ajuntament han activat una xarxa de suport mutu per cobrir les necessitats de les persones més vulnerables del seu entorn. La iniciativa va sorgir al pla comunitari ‘Implica’t per Sant Josep’ i s’ha acabat estenent a tot el municipi.


‘Sant Vicenç En Xarxa’ permet posar en contacte persones voluntàries amb els veïns i veïnes que requereixin ajuda. El grup de voluntariat s’ofereix a comprar productes de primera necessitat com ara medicaments, aliments o productes higiènics, passejar animals de companyia o trucar telefònicament per evitar situacions de soledat, entre altres tasques de suport.


Si necessiteu ajuda o voleu formar part de la xarxa de suport mutu, podeu trucar al 648 195 954 (de dilluns a divendres de 9 a 16 h) a o enviar un correu a santvicencenxarxa@gmail.com.També us hi podeu inscriure a través d’aquest formulari .

Last update 20.03.2020 | 13:38