|
 

El confinament trasllada a la xarxa l'inici de la 3a edició de Ciutat en Vers

Dissabte, 21 de març de 2020 a les 11:33
  • L’Ajuntament anima la ciutadania a compartir poemes a la xarxa per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

L’inici de la 3a edició de ‘Ciutat en Vers’ s’adapta a la situació actual de confinament i es trasllada a les xarxes socials. L’Ajuntament convida la ciutadania de Sant Vicenç dels Horts a recitar i compartir poemes a les xarxes socials aquest 21 de març, Dia Mundial de la Poesia, amb l’etiqueta #CiutatenVersSVH20.

Enguany ‘Ciutat en Vers’ comptarà amb poemes de Joan Margarit, premi Cervantes 2019; de Laia Noguera, guanyadora del Concurs de Poesia Narcís Lunes, i del poeta vicentí Narcís Lunes i Boloix. Els seus versos s’escamparan pels carrers de Sant Vicenç dels Horts quan acabi el confinament però, de moment, la 3a edició d’aquest programa cultural arrenca a la xarxa: el recital que hi havia previst fer a Sant Vicenç dels Horts el 21 de març canvia de format i el consistori publicarà a les seves xarxes socials vídeos amb les rapsodes que hi havien d’actuar. El regidor de Cultura, Isidre Bautista, explica que d’aquesta manera el consistori “intenta mantenir l’activitat cultural de la ciutat el màxim possible, especialment en una situació excepcional en què la ciutadania està demostrant una gran creativitat”. Bautista afegeix que “la cultura és una de les eines més valuoses que tenim a l’abast per fer front a aquests temps de confinament” i considera que “la creació cultural encara pren més valor quan es pot compartir”.

‘Ciutat en Vers’ és una iniciativa conjunta de la Biblioteca Municipal Les Voltes; els organitzadors del Festival Internacional Horts de Poesia, els vicentins José Antonio Arcediano i Jordi Boladeras, i l’Ajuntament. Aquest projecte va rebre el Premi de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat 2018.


 

Last update 03.04.2020 | 19:19