|
 

L'alcalde, Miguel Comino, felicita tots els infants per contribuir amb el seu esforç a eliminar el coronavirus

Dimarts, 14 d'abril de 2020 a les 18:35
  • El batlle agraeix en un ban municipal la paciència dels més petits de la casa i els anima a continuar fent els deures de l’escola i a rentar-se les mans amb aigua i sabó
  • L’Ajuntament també autoritza la visita del Ratolinet Pérez i la Fada de les Dents a les llars de Sant Vicenç dels Horts, sempre que usin guants i mascaretes

L’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha dictat aquest matí un ban municipal en el que felicita tots els infants del municipi per contribuir amb el seu esforç a eliminar el coronavirus. El batlle ha agraït expressament la paciència dels nens i les nenes, a qui també ha animat a continuar fent els deures de l’escola i a rentar-se les mans amb aigua i sabó. Igualment, Comino insisteix a demanar que els infants es quedin a casa amb les seves famílies perquè d’aquesta manera ningú es posi malalt.

A banda de recordar les responsabilitats escolars, el ban aconsella que s’aprofitin “aquests dies per jugar amb la família” i recorda als infants “que no s’oblidin de parlar amb les seves àvies i avis, que segur que enyoren menjar-los a petons”.


Passi especial pel Ratolinet i la Fada

L’alcalde ha volgut tranquil•litzar als infants recordant que tant el Ratolinet Pérez com la Fada de les Dents disposen d’un passi especial per poder accedir a totes les llars de Sant Vicenç dels Horts. “No us heu de preocupar de res, aquestes criatures màgiques també estan seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i aquests dies us deixaran els vostres regals fent servir guants i mascaretes”, els ha dit Comino.

Les mesures del ban municipal tindran vigència mentre continuï havent accions contra la COVID19 i les autoritats ho considerin necessari.

 

Last update 15.04.2020 | 11:39