|
 

Se suspenen tots els actes institucionals públics, festes i concentracions fins al 31 de juliol

Dimecres, 20 de maig de 2020 a les 14:15

· La mesura, consensuada amb la taula de cultura i la de barris, afecta també a les festes de barris, les revetlles i la festa major d’estiu

· No es podrà organitzar cap esdeveniment en espais públics o instal·lacions municipals, com ara equipaments o dependències

L’Ajuntament ha aprovat avui per decret la suspensió de tots els actes institucionals públics, festes i concentracions que estaven previstos fins al 31 de juliol. Això afecta a qualsevol esdeveniment, sigui a l’espai públic o en instal·lacions municipals (equipaments, dependències, etc.), incloses les festes de barris, les revetlles i la festa major d’estiu. La decisió s’ha pres de manera consensuada amb la taula de cultura i la de barris.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino , ha destacat que es tracta “d’una mesura excepcional per continuar protegint la salut i la seguretat de la ciutadania i avançar en l’eradicació de la COVID-19, que arribarà quan es trobi la vacuna ”. Comino també ha enviat a les entitats “ un missatge d’esperança” , tot recordant que “l’Ajuntament estarà al seu costat i que treballarem en solucions imaginatives perquè puguin oferir espectacles, tallers, classes magistrals, etc. a través de les xarxes socials o d’eines de reunió telemàtica ”.

Decisió consensuada

La decisió de suspendre els actes fins al 31 de juliol, s’ha consensuat en diverses reunions. El 12 de maig es va tractar d’aquest tema a la taula de cultura i l’endemà, 13 de maig, es va fer a la taula de barris.

Finalment, el 15 de maig es va organitzar una tercera reunió amb algunes empreses d'àmbit cultural de Sant Vicenç dels Horts que habitualment participen en la Festa Major i es va arribar a la conclusió que, per una qüestió de prudència i prioritzant la salut, el més raonable seria no celebrar aquests actes festius.

Last update 20.05.2020 | 14:25