|
 

Esport i salut al Torneig Interescolar d'Handbol iVascular

Dilluns, 12 de novembre de 2018 a les 13:56

Hi participaran els jugadors del FC Barcelona Víctor Tomàs i Gonzalo Pérez de Vargas, i els tècnics Xavi Pascual i el vicentí Roger Font

El Club Handbol Sant Vicenç, l’empresa iVascular i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts organitzen el 2 de desembre el Torneig Interescolar d’Handbol iVascular. S’adreça a nens i nenes de 2n, 3r i 4t de primària de totes les escoles de Sant Vicenç dels Horts.

L’objectiu del torneig és promoure l’handbol i un estil de vida saludable. Per aquest motiu, la jornada es desenvoluparà en tres espais diferents i els desplaçaments entre ells es faran a peu, en bicicleta o en patinet. Els tres espais seran el Pavelló Poliesportiu de Sant Josep, la plaça de Narcís Lunes i la Pista Polivalent Francesc Macià, de 9.30 a 13.30 h. Els participants també tindran un esmorzar que comptarà amb un entrepà, fruita, sucs naturals i aigua. A més, rebran una samarreta commemorativa.

A més de promoure l’esport, el Club d’Handbol Sant Vicenç també es preocupa per difondre bons hàbits alimentaris i, en general, un estil de vida saludable. Amb aquesta intenció neix la col•laboració amb iVascular, una empresa vicentina que desenvolupa dispositius i teràpies mèdiques avançades pel tractament de trastorns del sistema cardiovascular.
Per participar al torneig, cal fer les inscripcions a les respectives escoles fins al 20 de novembre.


Xerrades pel públic adult

Al llarg de la jornada, iVascular farà xerrades al públic adult sobre alimentació i salut cardiovascular, a més d’avaluacions mèdiques a les persones que ho desitgin. Les xerrades es faran al Pavelló Poliesportiu de Sant Josep

El Torneig Interescolar d'Handbol iVascular comptarà amb la participació de jugadors i cos tècnic del FC Barcelona d’handbol. Hi ha prevista l’assistència dels jugadors Víctor Tomàs i Gonzalo Pérez de Vargas, i els tècnics Xavi Pascual i el vicentí Roger Font.

 

 

Last update 13.11.2018 | 12:42