|
 

Georgina González García

SVHSP.

2a tinenta d’alcaldia de l’Àrea de Serveis a les persones, Acció Civil i Drets Civils i Regidora de Serveis Socials. Regidora del barri de Sant Josep.

Retribució a l'Ajuntament: 22.050 euros (Dedicació del 52,5%)

Va néixer a Barcelona el 18 de desembre de 1987. Va estudiar Batxillerat als Salesians (Sant Vicenç dels Horts) i, posterioment, va realitzar el cicle de grau superior "Producció d’audiovisuals, ràdio i espectacles" a l'Institut politècnic Sant Ignasi. 

Ha treballat com a tècnica de so a Ràdio Sant Vicenç i també com a productora de l'emissora. A més, ha realitzat tasques de producció de teatre en companyies amateurs i en la companyia Focus de Barcelona. 

En política, el  setembre de 2014 va començar a participar a les assemblees de Podem SVH. E l desembre de 2014, es va presentar a les eleccions del Consell Ciutadà Municipal per constituir el cercle Podem a Sant Vicenç dels Horts. I el gener de 2015 va ser escollida per formar-ne part. Posteriorment, es van celebrar primàries obertes per encapçalar la candidatura SVH Sí Puede i va ser escollida com a cap de llista de la formació. 

Actualment, és regidora de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i membre de l'equip de Govern, després que SVH Sí Puede obtingués dos regidors a les eleccions municipals de maig de 2015 i tanqués un pacte de Govern amb Junts x Sant Vicenç. González porta la regidoria de Serveis Socials.

Last update 23.10.2017 | 14:33