|
 

Sant Vicenç dels Horts rep una delegació de càrrecs electes i personal tècnic del Marroc dins del projecte de cooperació Jusur

Divendres, 13 de març de 2020 a les 08:03
  • Aquest projecte fomenta la implementació d’iniciatives de foment de l’apoderament de les dones a la regió de Marràqueix-Safi del Marroc

Una delegació de diputades, càrrecs electes i personal tècnic directiu d’equipaments associatius de dones marroquines ha visitat Sant Vicenç dels Horts aquest dimecres 11 de març, en el marc del projecte de cooperació internacional Jusur en el qual el consistori hi participa. La delegació ha realitzat diverses sessions de treball amb personal dels ajuntaments de Sant Vicenç dels Horts, Esplugues, Gavà, Sant Joan Despí i Viladecans, i ha visitat diversos serveis i equipaments. Al nostre municipi han conegut els recursos relacionats amb l’atenció a les dones i a la immigració, com pert exemple el Servei d’Atenció a les Dones (SIAD) i els projectes dedicats a l’ocupació de les dones del Departament de Promoció Econòmica, al Molí dels Frares.

El projecte Jusur fomenta la igualtat i l’apoderament de les dones al Marroc, en concret a nou municipis de la regió de Marràqueix-Safi i els districtes de Guéliz i Ménara de la ciutat de Marràqueix. El projecte fomenta l'accés a l'educació reglada de les nenes i adolescents en totes les etapes, la lluita contra la violència de gènere i la protecció de les víctimes d'aquesta xacra, la promoció de la independència econòmica de les dones a través de programes d'educació no sexistes, la implicació de les dones en els afers públics i l'acompanyament a les dones per millorar la seva salut sexual i reproductiva.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Isidre Bautista, ha explicat que «la nostra ciutat està plenament compromesa amb el desenvolupament i el progrés de la societat a través del municipalisme, i estem orgullosos de contribuir amb el nostre coneixement en aquest projecte. Sant Vicenç dels Horts és baluard dels drets humans i el desenvolupament sostenible, i donarem suport a les iniciatives que s’encaminin en aquest sentit».

Last update 13.03.2020 | 08:06