|
 

Viu els colors de la cooperació!

Viu els colors de la cooperació! és la primera experiència de finançament col·lectiu entre les ONG de la Taula de la Solidaritat i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Les ONG de la Taula de la Solidaritat i la Regidoria de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat han acordat emprendre accions de suport i visibilitat dels projectes solidaris i de cooperació que duen a terme i difondre l’activitat i funcionament de les entitats.

El projecte Viu els colors de la cooperació! és la primera experiència de finançament col·lectiu (crowdfunding) engegada per les ONG de la Taula de la Solidaritat i l’Ajuntament. Cada entitat presenta a la població un projecte propi de cooperació amb països en vies de desenvolupament o de solidaritat en el territori més pròxim. Aquest projecte està identificat amb un color determinat i únic. Al llarg de tot l’any, els vicentins i vicentines, un cop informats de les característiques de cadascun dels projectes, podran adquirir uns tiquets de colors a canvi d’1 euro.

Els diners recaptats es destinaran al projecte escollit. Aquest finançament col·lectiu es mantindrà al llarg de tot l’any i es podrà utilitzar per destinar fons solidaris recaptats amb motiu d’accions particulars (concerts, espectacles, donacions particulars, etc.).

Podeu consultar el llibret amb els diferents projectes de les entitats en aquest enllaç.

Last update 21.09.2016 | 11:58