|
 

16a BaixCicletada

Formulari de preinscripció

Itinerari de la BaixCicletada

 

 

Diumenge 29 de setembre
Pedalada comarcal per una mobilitat sostenible i segura


Activitat gratuïta. Inici des de cadascun dels municipis participants i final al parc de Torreblanca (Consell comarcal del Baix Llobregat). Recorregut urbà apte per a tots els públics de fins a 15,2 km.


El termini de preinscripció web acaba el 26 de setembre a les 14 h. La inscripció definitiva s'haurà de formalitzar en el punt de sortida. La preinscripció web serveix per agilitzar el temps d'inscripció.


S'obsequiarà als i les participants amb una bossa. A l'arribada hi haurà avituallament, amb menjar i aigua, i un acte final amb sorteigs de bicicletes i lots de regals, entre altres. Es podrà participar en diversos tallers.


Comparteix la pedalada a les xarxes socials amb les etiquetes #LaBaixCicletada i #mobilitat2019.


El fet de formalitzar la inscripció i participar en l'activitat implica l’acceptació i el compliment de les bases, que pots consultar en el document adjunt.


Organització: Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, Ajuntament de Sant Just Desvern, Ajuntament de Sant Joan Despí, Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.Last update 28.07.2019 | 00:30

Avís legal

Les dades demanades per la preinscripció són les estrictament necessàries. D’acord amb allò que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, aquestes dades seran incorporades en un fitxer automatitzat propietat de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts amb la única finalitat de gestionar les preinscripcions de la present activitat. Només en cas d’acceptació, es farien servir també per a informar-vos de futures edicions de l'activitat.


El/la titular consent expressament el tractament de les seves dades i les imatges captades en l’activitat, bé sigui per via postal, telefònica o electrònica amb la finalitat que l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts pugui assolir els objectius indicats. Cap dada o imatge serà utilitzada per altres finalitats ni serà traspassada a tercers. El consentiment atorgat és revocable i es pot exercir el dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació adreçant-se al SIAC, ubicat a la Casa de la Vila (plaça de la Vila, 1, 08620, Sant Vicenç dels Horts).

Imatges

Pedalada en bicicleta #LaBaixCicletada