|
 

Tornen les activitats de la Jugateca Ambiental!

Divendres, 13 de setembre de 2019 a les 16:53
  • Aquest cap de setmana s’organitza un taller de creació de paper al parc del Pi Gros. Consulta la programació d’activitats trimestral aquí

Un any més el parc del Pi Gros serà l’epicentre de la sostenibilitat i el medi ambient amb les activitats per a tota la família de la Jugateca Ambiental. Els caps de setmana de setembre, octubre i novembre les famílies, amb nens i nenes de totes les edats, podran compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat.

La Jugateca és un projecte de l’Àrea Metropolita que disposa d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient. Aquest diumenge 15 de setembre el taller que hi ha programat és sobre com crear paper i una activitat sobre com funciona una impremta i les conseqüències de l’ús de paper.

Si hi voleu participar, l’accés és totalment lliure i no cal cap tipus d’inscripció. En els propers caps de setmana hi ha programades activitats diverses, com manualitats, descobertes del parc, cuina i conta-contes, entre d’altres.

Last update 13.09.2019 | 17:04