|
 

Afectacions a la mobilitat durant el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre

Divendres, 4 d'octubre de 2019 a les 13:54
  • Amb motiu de la Jornada de Cuina Catalana Josep Lladonosa, la Firaestoc i la Firatapes, que es duran a terme el 5 i 6 d’octubre de 2019, hi haurà diverses afectacions a la mobilitat al centre de la ciutat

1. Circulació de vehicles

L’accés al carrer Mn. Josep Duran es tancarà al trànsit de vehicles a partir de divendres 4 d’octubre, a les 9 h. i fins al dilluns 7 d’octubre, a les 13 h.

L’accés al carrer Nou s’haurà de fer pel carrer de Francesc Moragas, per la plaça de Catalunya o pel carrer Ribot. No es podrà accedir al carrer de Francesc Moragas durant el transcurs de les activitats: el dissabte de 10.30 a 0 h i el diumenge de 10 a 23 h.

Així mateix, el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer es tancarà al trànsit de vehicles a la confluència amb el carrer de Sant Miquel durant el transcurs de les activitats.

El carrer de Rafael Casanova es tancarà al trànsit de vehicles a la confluència amb el carrer de Ribot el dissabte a les 7 h fins al diumenge a les 23 h.

2. Aparcament

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha habilitat un pàrquing alternatiu per als veïns i veïnes que tinguin pàrquings als carrers esmentats a la zona d’estacionament de la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià (al c. Sant Miquel).

Només hi podran estacionar els veïns que tinguin acreditació, la qual es pot recollir a partir de dijous 3 d’octubre a la recepció de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, 1.

Amb l’acreditació esmentada es podrà estacionar a les zones habilitades amb aquesta finalitat a partir del divendres 4 d’octubre i fins al dilluns 7 d’octubre.

Last update 04.10.2019 | 13:59