|
 

La travessera de Barcelona es reobre al trànsit amb seguretat

Dilluns, 3 de febrer de 2020 a les 20:06
  • La propietat privada ha fet els treballs necessaris per assegurar la part de mur que va caure al mes de setembre passat

El pas de persones i vehicles ja és totalment segur a la travessera de Barcelona, després que s’hagin enllestit els darrers treballs per garantir-ho. Ja s’ha obert el carril que restava tallat per culpa del despreniment de part d’un mur d’una propietat privada el passat mes de setembre, i que va obligar a fer un arranjament d’urgència per garantir la mobilitat en aquest punt que connecta els barris del Turó i Sant Josep.

L’Ajuntament va requerir de seguida a la propietat privada de la finca que endegués els passos necessaris per posar remei a aquest desperfecte i, així, garantir la seguretat del mur i poder reobrir el carrer. Un cop els serveis tècnics municipals van comprovar que la part central i inferior del mur era segura i que només calia netejar la part de dalt, es va requerir a la propietat que retirés un pi que estava en situació perillosa, retirés la part superior del mur i ho netegés. Després de moltes setmanes, finalment han executat els treballs necessaris per garantir la seguretat de la zona i de la finca.
Tot i que la propietat encara no ha acabat tots els treballs requerits (queda pendent refer la part superior del mur però la propietat ha decidit no fer-ho fins més endavant), els serveis tècnics municipals ja han considerat que es pot circular amb seguretat per la via, i s’ha decidit reobrir-la.

L’Alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino, ha adreçat una carta al veïnat per donar les explicacions necessàries a tantes setmanes de tancament parcial del carrer, i demanar disculpes per les molèsties generades. Comino afirma que s’ha endarrerit la tornada a la normalitat perquè “en tot moment hem volgut garantir la seguretat, tot i això des del govern municipal hem donat ordres perquè les properes obres es facin amb unes eines de protecció menys invasives al trànsit de vehicles i de persones”. També ha explicat que tant ell com la regidora del barri, Maria Peláez, i el regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, han estat fent el seguiment constant dels problemes i que es troben a la disposició del veïnat per a qualsevol aclariment.

Last update 03.02.2020 | 20:11