|
 

Nou tall de trànsit al carrer Fundadors a partir de 10 de febrer

Divendres, 7 de febrer de 2020 a les 15:45
  • Les obres de la nova rotonda obligaran a tancar aquesta via a la cruïlla amb la carretera de Torrelles

El carrer Fundadors tornarà a tancar-se al trànsit el dilluns 10 de febrer a causa de les obres de construcció de la rotonda en aquest punt de la carretera de Torrelles. Es preveu que el tancament s’allargarà durant dues setmanes com a mínim. Concretament es farà a la intersecció del carrer Fundadors amb la carretera de Torrelles, just on s’hi fan les obres de la nova rotonda.

Això tindrà diverses afectacions a la mobilitat. Pel que fa als autobusos, s’anul·larà temporalment la parada que hi ha en aquesta intersecció de les línies L62, L71 i e20 en sentit Sant Vicenç, i els vehicles que circulin per la carretera se’ls donarà pas alternatiu.

Pel que fa a la mobilitat dins del barri, l’accés de vehicles a la zona sud de Sant Antoni s’haurà de fer des del polígon industrial, pels carrers d’Ignasi Iglesias, Menéndez y Pelayo, Bon Punt, Montseny i Walt Disney. Aquest itinerari alternatiu està indicat des de la rotonda de la plaça dels Països Catalans i en diverses cruïlles. D’altra banda, per sortir del carrer Fundadors, els vehicles hauran de circular pels carrers Walt Disney, Montseny, Bon Punt, Rosari i Ignasi Iglesias, fins al polígon industrial de Sant Antoni.

Last update 07.02.2020 | 15:46