|
 

La despesa de reposició d'elements de l'espai públic malmesos pel temporal Glòria ascendeix actualment a un total de 30.000 euros

Dilluns, 10 de febrer de 2020 a les 09:02
  • El departament d’Espai Públic ha fet una primera valoració dels costos econòmics de totes les actuacions realitzades, sobretot per danys a l’enllumenat públic, entre d'altres despeses relaconades amb el temporal

El pas del temporal Glòria per la ciutat va suposar nombroses incidències, les quals van ser gestionades eficientment pels serveis municipals per tal de minimitzar les afectacions a la ciutadania. Un cop resoltes, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha fet una primera valoració econòmica dels desperfectes a l’espai públic i als edificis municipals provocades per l’acumulació d’aigua i els cops forts de vent. En total la despesa puja a 30.000 euros.

Gran part d’aquesta despesa prové de la reposició d’elements de l’enllumenat públic, sobretot per culpa de la caiguda d’arbres, com per exemple als carrers Enric Granados, Salvador Allende, Contraselva i Vic. Pel que fa a edificis públics, s’ha hagut de reposar dues planxes metàl·liques del sostre del Molí dels Frares, s’ha reparat la passarel·la d’entrada a les aules d’infantil a l’escola Sant Jordi, s’ha arranjat la tanca de l’escola La Guàrdia. A més, s’han substituït diversos plafons informatius i senyals de trànsit que van caure.

La regidora d’Espai Públic i Serveis Municipals, Mireia Vergés, ha explicat que «gràcies a la professionalitat de tots i i totes els treballadors i treballadores municipals la ciutat va recuperar la normalitat amb celeritat després del temporal. A més donarem suport als veïns i veïnes que hagin de fer front a despeses de rehabilitació del seu habitatge gràcies a una convocatòria de subvencions que s’obrirà properament».

 

Last update 12.02.2020 | 18:54