|
 

Activat el Pla Neucat al Baix Llobregat per possibles nevades

Dijous, 8 de febrer de 2018 a les 11:46
  • La major probabilitat a la comarca serà dijous de 12 a 18 h, i les temperatures podrien baixar dels 0ºC aquesta matinada i la de dissabte

El Servei Meteorològic manté activat l’avís de nevades a cotes baixes, uns 100m, i de forma local podria arribar a nivell del mar, sense arribar a gruixos importants. Al Baix Llobregat, la major probabilitat es donarà entre les 12 i les 18 h (probabilitat de 3 sobre 6), i dependrà de la formació de núvols. Ara bé, de moment es desplacen cap al Maresme i Girona.

Paral·lelament, es preveu una davallada important de les temperatures, amb mínims que poden baixar dels 0ºC la pròxima matinada i, amb menor probabilitat, la matinada de dissabte. En base a aquestes previsions meteorològiques al Baix Llobregat, s'ha activat en fase d'Alerta del Pla especial d'emergències per nevades NEUCAT.

En aquest sentit, s'han desactivat els regs automàtics i s'han preparat les esparcidores de fundents (sal), entre altres mesures.  En el document adjunt, podreu llegir les recomanacions de Protecció Civil durant aquest Pla de nevades.

Last update 08.02.2018 | 11:55