|
 

L'Ajuntament actualitza el pla d'actuació per nevades

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 17:10

D’acord amb les previsions meteorològiques, Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha determinat diferents mesures, en el marc de la fase d’alerta del Pla Neucat. En aquest sentit, s’ha decretat la restricció de la circulació de camions de mes de 7,5 tones a partir de les 16 h de dimarts.

Pel que fa als centres educatius, se suspèn el transport escolar pel dimecres 28, però es mantindran oberts en situació de no normalitat lectiva i es recomana no substituir el transport escolar per la mobilitat particular.

També ha recomanat anul·lar les activitats extraescolars i esportives per a aquesta tarda i es prioritzarà la reprogramació sanitària per als pacients que no puguin arribar.

El Pla per nevades a Sant Vicenç dels Horts

A Sant Vicenç, el servei pla d’actuació municipal per nevades segueix en fase de prealerta, i es disposa de quatre tones de sal per quan sigui necessari. L’IES Gabriela Mistral estarà obert aquesta tarda, però es recomana evitar els trasllats si no són estrictament necessaris, sobretot de cara als estudiants d’altres localitats, i no garantirà la normalitat del servei.

En termes generals, es recomana valorar la necessitat dels trasllats en vehicle, així com consultar l’estat de les carreteres prèviament i de l’estat del servei dels transport públic.

La Policia Local està revisant l’estat dels carrers dels punts més elevats del poble, sobretot de cara a la tarda, per valorar possibles actuacions.

Last update 27.02.2018 | 18:24