|
 

Únic sentit de circulació a la Pujada de la Selva a partir del 30 d'octubre

Dilluns, 29 d'octubre de 2018 a les 13:53

L’Ajuntament ha reforçat la senyalització viària arran l’increment de trànsit als itineraris alternatius per les obres a la carretera de Torrelles (BV-2005)

El carrer de la Pujada de la Selva quedarà senyalitzat temporalment amb un únic sentit de circulació de sortida a l’avinguda Central de Sant Antoni, a partir del dimarts 30 d’octubre i fins l’acabament de les obres, previst per a l’estiu del 2019.

Per accedir als carrers de la Pujada de la Selva i de la Contraselva i al passatge de la Constraselva, l'itinerari és a través dels carrers de Cervelló, Valls, Santiago Rusiñol i Enric Borràs. La sortida des del c. de la Pujada de la Selva a l'av. Central de Sant Antoni i a la carretera de Torrelles es manté igual.

Al setembre es van iniciar les obres d’urbanització i d’integració urbana de l’av. Central de Sant Antoni entre els carrers del Canigó i dels Fundadors i des d’aleshores el trànsit de vehicles es regula amb semàfors provisionals i pas alternant.

No obstant això, per tal d’evitar possibles molèsties per l’increment del trànsit de vehicles en altres carrers del barri de Sant Antoni que es puguin utilitzar com a itineraris alternatius, l’Ajuntament hi ha fet algunes actuacions de senyalització per millorar la seguretat viària:

  • Instal•lació d'elements de reducció de velocitat als carrers dels Fundadors, Enric Borràs, Rosari i Menéndez y Pelayo.
  • Prohibicions d'estacionament en les cruïlles del c. d'Enric Borràs i en les corbes, per a millorar la visibilitat entre les persones usuàries de la via.
  • Prohibició de circulació de vehicles de llargada superior als 10 m, excepte autoritzats, entre el polígon de Sant Antoni i el c. de Fundadors pels carrers interiors del barri.
  • Senyalització de sentit únic del passatge entre els carrers de Rosari i del Montseny.
Last update 29.10.2018 | 13:56