|
 

Molí dels Frares

Plaça del Molí, 1, al polígon industrial Molí dels Frares.

93 680 71 00

Serveris que acull: Promoció Econòmica

Dependències municipals ubicades en un antic molí fariner del segle XVII, disposa d'aules de treball i despatxos per a entrevistes individualitzades, sales de reunions i un auditori amb capacitat per a 135-150 persones amb cabina de control independent per al monitoratge de les presentacions audiovisuals.

L'edifici es troba enmig del polígon industrial Molí dels Frares, amb aparcament, serveis de restauració i espais diàfans exteriors amb possibilitats per fer activitats a l'aire lliure.

Bona comunicació per carretera i amb transport públic: Ferrocarrils de la Generalitat i autobusos.

Espai museístic del Molí dels Frares

El Molí dels Frares és un mas que té dues parts: el Molí i la casa o mas, que probablement era on residia el moliner i la seva família. De l'antic mas, només se'n conserva l'estructura de les façanes, ja que l'interior estava molt deteriorat i s'ha adequat per acollir el Centre de Desevolupament Empresarial. Pel que fa al molí, el municipi ha recuperat el molí fariner d’època medieval, i en funcionament fins al segle XIX, que ara es converteix en un equipament cultural i turístic que poden visitar famílies, escoles, especialistes i professionals. 

La museïtzació d'aquest nou equipament potencia el seu valor arquitectònic i històric, i amplia l’oferta cultural i turística del municipi. A l’espai museístic hi ha projeccions, audiovisuals, maquetes i plafons explicatius que permeten conèixer l’estructura i el funcionament del Molí, la importància de l’aigua i el dia a dia de la feina dels moliners.

La museïtzació s’ha realitzat gràcies a una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional, i a la col·laboració i participació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. L’espai estarà obert tots els diumenges, de 10 a 13 h, fins a Setmana Santa. Després, s’obrirà només el primer diumenge de cada mes, de 10 a 13 h. Per concertar visites guiades per a grups, cal telefonar al 93 656 98 26.

Adreça:

Plaça del Molí, 1 - 08620 Sant Vicenç dels Horts - Barcelona
Time: Consergeria de 7.45 a 20.45 h.
Telèfon: 936807100
Correu electrònic: promedi@svh.es
Fax: 936768062
View Map

Last update 17.06.2016 | 10:43