|
 

El SantviBus circularà també els dies festius a partir del 21 de juny

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 17:40
  • La mesura servirà per facilitar el desplaçaments a la Piscina Municipal d’Estiu Sant Antoni – La Blava, que preveu obrir portes el 22 de juny

A partir del 21 de juny, el bus urbà també circularà els diumenges i els dies festius. Aquesta és una de les mesures previstes durant la temporada d’estiu per facilitar la mobilitat dels vicentins i les vicentines, especialment en els desplaçaments a la Piscina Municipal d’Estiu Sant Antoni – La Blava, que preveu obrir portes el 22 de juny.

Antolín Jiménez , regidor de Mobilitat, apel·la a “ la responsabilitat individual dels vicentins i les vicentines per garantir un ús del bus urbà cívic, que respecti les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries ”. I ha afegit: “ No podem abaixar la guàrdia en la lluita contra la Covid-19 ”.

S’ajustarà la demanda

Enguany, atès que l’aforament de La Blava serà limitat i per torns horaris, la freqüència de pas del bus urbà s’ajustarà a la demanda, que es preveu baixi. Tenint en compte el context, des del departament de Mobilitat i Transport de l’Ajuntament s’està treballant per redefinir els horaris de pas del bus urbà pels festius de juny i juliol i, properament, es detallaran. Mentrestant, fins el 21 de juny, els diumenges i els festius que tinguin lloc entre setmana, no circularan els busos de les línies SV1, SV2, SV3 i SV4. No obstant, els horaris del Santvibus no canvien pels dissabtes, que es mantenen com fins ara. 

Podeu consultar-los aquí

 

Last update 04.06.2020 | 17:50