|
 

Els autobusos urbans s'adapten a les vacances escolars de Nadal

Dimecres, 2 de desembre de 2020 a les 16:35
  • El darrer dia lectiu serà el 21 de desembre i les línies ESC, SV2 i SV3 oferiran un servei especial

Ateses les mesures sanitàries especials, els autobusos urbans van modificar la seva planificació habitual a l’inici del curs escolar per facilitar que l’alumnat arribés als centres de manera més espaiada i sense provocar aglomeracions. Durant les vacances de Nadal aquests serveis especials no funcionaran, essent el dia 21 de desembre el darrer dia en què s’aplicaran, fins a la tornada a l’horari lectiu a la segona setmana del mes de gener.

Segons s’ha acordat amb els instituts, el 21 de desembre es modificaran els horaris del servei de transport urbà tal i com es detalla a continuació:

• La línia ESC matí circularà una hora més tard, a les 8.20 h. Passarà per l'institut Gabriela Mistral a les 8.40 h i arribarà a l'institut Frederic Mompou a les 8.50 h.
• La línia ESC migdia sortirà a les 13.15 h de l'institut Frederic Mompou (a continuació de la línia SV3 que passa a les 13.11 h) i a continuació sortirà a les 13.35-13.40 h de l'institut Gabriela Mistral (el conductor hi farà parada i esperarà).
• El reforç de la línia SV2 circularà una hora més tard, amb l'expedició de les 8.10 h. Passarà per l'institut Gabriela Mistral a les 8.50 h.
• El reforç de la línia SV3 no circularà. L’alumnat de l'institut Frederic Mompou que entri a les 9 h disposaran també de l'expedició de les 8.05 h, que passarà per l'institut Frederic Mompou a les 8.40 h.

A la tornada de vacances de Nadal es reprendrà el servei lectiu habitual.

El regidor de Transport Urbà i Mobilitat, Antolín Jiménez , ha afirmat: “ Estem en contacte amb la comunitat educativa per tal d’adaptar el transport públic a les necessitats de l’alumnat i per complir amb la normativa sanitària” . A més, ha afegit: “Aquesta comunicació és molt positiva i així aconseguim un servei de mobilitat més eficient i adequat per a la població ”.

Informació relacionada

Pàgines/seccions

Transport públic
Last update 02.12.2020 | 16:38