|
 

Modificacions del servei

Bus urbà SantviBus


Modificacions temporals

ATENCIÓ. El servei de bus urbà i interurbà disminueix la seva oferta amb l’objectiu de contenir la propagació del coronavirus. Els dies feiners es realitzen els horaris de pas equivalents als dissabtes, excepte algunes expedicions. Els dissabtes tampoc es realitzen algunes expedicions. Consulta en l'enllaç els horaris a partir del 2 d'abril.

 

Modificacions permanents

Línia SV2:

  • Les parades Camí de les Canetes/Turó i Font del Llargarut són a la demanda. S'ha de sol·licitar el servei al telèfon 93 632 51 33 amb l'antelació d'almenys un dia hàbil o avisar al/a la conductor/a quan es pugi a l'autobús. Es poden consultar els detalls en l'enllaç o a la mateixa parada.

Línia SV4:

  • La parada Jaume I és a la demanda. S'ha de sol·licitar el servei al telèfon 93 632 51 33 amb l'antelació d'almenys un dia hàbil o avisar al/a la conductor/a quan es pugi a l'autobús. Es poden consultar els detalls en l'enllaç o a la mateixa parada.
 

Bus interurbà


Modificacions temporals

ATENCIÓ. El servei de bus urbà i interurbà disminueix la seva oferta amb l’objectiu de contenir la propagació del coronavirus. Consulteu els horaris de pas a les pàgines web dels operadors. Podeu consultar els horaris de Soler i Sauret al seu cercador web.

El servei de interurbà nocturn disminueix la seva oferta amb l’objectiu de contenir la propagació del coronavirus. La línia N41 no circula les nits de divendres i de dissabtes. La línia N52 no circula entre les 23.45h i les 4.30h.

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

 

ATENCIÓ. El servei de tren disminueix la seva oferta amb l’objectiu de contenir la propagació del coronavirus. Consulteu els horaris de pas a la pàgina web de FGC.

 

Last update 02.04.2020 | 03:37