|
 

Modificacions del servei

Bus urbà SantviBus


Afectacions temporals

ATENCIÓ. Servei normalitzat des del 20 de juny.

Temporalment no es realitza la venta de la Targeta Jove.


Desviament provisional línia SV1, fins a nou avís:
Itinerari alternatiu per l'av. del Ferrocarril, des de la parada "Trav. Barcelona" i fins recuperar l'itinerari habitual a la parada "Albacete/La Capella.
No circula pel c. de Burgos i no es realitzen les següents parades: Burgos/Badajoz, Centre diari St. Josep i Burgos/Albacete.
S'habiliten parades provisionals a les parades Estació FGC Can Ros i Pavelló de Sant Josep de la línia SV2.

 

Parades a la demanda

Línia SV2:

  • Les parades Camí de les Canetes/Turó i Font del Llargarut són a la demanda. S'ha de sol·licitar el servei al telèfon 93 632 51 33 amb l'antelació d'almenys un dia hàbil o avisar al/a la conductor/a quan es pugi a l'autobús. Es poden consultar els detalls en l'enllaç o a la mateixa parada.

Línia SV4:

  • La parada Jaume I és a la demanda. S'ha de sol·licitar el servei al telèfon 93 632 51 33 amb l'antelació d'almenys un dia hàbil o avisar al/a la conductor/a quan es pugi a l'autobús. Es poden consultar els detalls en l'enllaç o a la mateixa parada.
 

Bus interurbà


Afectacions temporals

ATENCIÓ. El servei de bus interurbà diürn modifica la seva oferta. Consulteu els horaris de pas a les pàgines web dels operadors. Podeu consultar els horaris de Soler i Sauret al seu cercador web.

El servei de interurbà nocturn té el servei normalitzat des del 22 de juny.

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Last update 03.08.2020 | 09:29