|
 

El Municipi

Sant Vicenç és un municipi amb un patrimoni que reflecteix l'evolució d'aquest. Entre els edificis més antics, cal mencionar les masies, mostra del seu passat agrícola. Actualment, cap masia, llevat de la masia de CAN COSTA -documentada el segle XVI- no manté la seva funció original. CAN PUJADOR, obra de Joan Salavert de l'any 1679, és una de les masies més importants del municipi gràcies a les característiques arquitectòniques d'aquesta. Els més grans del poble encara la coneixen per aquest nom. Cal fer menció dels diferents gravats que es conserven a les finestres i els esgrafiats de la façana.
Si voleu gaudir de la natura podeu visitar el parc del Pi Gros, un gran espai forestal de més de 20 ha. on hi creixen diverses espècies d'arbres mediterranis, com ara el pi pinyer, un arbre centenari que dóna nom al parc. El camí de la Font de Sant Josep és un passeig que connecta el centre urbà amb les terrasses del parc.

Les festes més destacades i més importants de la nostra població l'any 2007 són les següents: 5 de gener Cavalcada de Reis; 19, 20, 21 i 22 de gener, Festa Major d'Hivern (en honor al patró de Sant Vicenç); 19, 20 i 21 de gener, la 26a Mostra Comercial i Agrícola; 18 de febrer, Carnestoltes; 3 d'abril, Dimarts Sant, representació de l'auto sacramental; 5 d'abril, Dijous Sant, processó de la Cofradía del Santo Cristo de la Buena Salud i de Ntra. Sra. de la Soledad; 6 d'abril, Divendres Sant, processó de silenci.

Esperem la vostra visita!
Last update 26.01.2012 | 14:04